onsdag 7 mars 2012

Vansinnigt underhållande

Mina damer och herrar, låt mig presentera........ Joooooooohn Graaaaaaaaaaay!

Han dyker upp ca. 35 minuter in i avsnittet av Skavlan som du hittar HÄR. Han går som ut hårt och bara ökar, I love it! Du kanske inte håller med om allt men undehållningsvärdet i att han talar om för Mona Sahlin att hennes röda skor ger honom hopp om passionen i hennes äktenskap är oslagbart. Och han har inte helt fel, snarare helt rätt om du frågar mig.

3 kommentarer:

Marre sa...

Jag kanske skulle kunnat lyssnat mer på vad han hade att säga om han kunnat visa de andra i programmet lite mer respekt, inte skrikit ut alla sina ståndpunkter och låtit bli att avbryta alla hela tiden. Puh... Allt sådant gjorde bara att jag tyckte ännu mer illa om det han sa, tyvärr. Men i övrigt ett bra avsnitt :)

Erica sa...

Jag tänker att det är viktigt att titta/lyssna på sånt här ur ett kulturellt perspektiv, inte bra se det ur svenska ögon liksom för då funkar det inte, jag fattar det. Han har faktiskt bra poänger.

Marre sa...

Du har absolut en poäng där. Problemet är ju när man själv inte har det amerikanska perspektivet... Men vad jag har förstått det som så har de ju bl.a. en lite annan syn på manligt och kvinnligt och jämställdhet där borta i Amerikat, förutom kanske hur man för fram sina åsikter.