onsdag 3 mars 2010

Enerskitlampor


Jag tänker att alla nya framsteg som görs i utveckling av saker borde vara för att gynna utvecklingen av samhället, det är ju en logisk förlängning kan man tycka. Det är därför jag blir så förvånad när jag går in i ett mörkt rum, trycker på lysknappen och fortfarande står i ett mörkt rum. Enligt dagens innovativa glödlampor är det alltså meningen att jag ska vänta en timme innan jag kan hitta nåt i garderoben, om än ens fram till den, och se mig själv i spegeln. Således drar jag slutsatsen att utvecklingen i tysthet har börjat gå mot ett avstressat samhälle, ett samhälle med reducerad arbetstid och lugnare tempo. Där det får ta tid att göra sig iordning och komma iväg dit man ska.

Eller kan det bara vara så att någon idiot har suttit på ett kontor i sin kostym och hittat på ytterligare ett ytterst enerverande sätt att reta gallfeber på oss. Enerskitlampor borde det heta!

Short translation:
The new light bulbs that's suposed to save energy, does not quite save as much time as they do energy since you have to wait for the light to come on at least an hour. I do not like!


3 kommentarer:

Karin - kakmonstret sa...

Det ska jag göra :). Just nu finns det kakor med valnötter och vit choklad så det är bara att kika förbi. Vet dock inte hur länge de finns kvar... ;)

Helena sa...

Jag håller med. Energilamporna är bara skräp =S

Knaada sa...

Enerskitdyra skitlampor.