torsdag 18 mars 2010

Thankfull


Sitter i en dimma (som visserligen har lagt sig nu) av gift, det luktar inte gott men är bättre nu i alla fall. Vi har fått sprutat mot våra vänner lössen. Jag har igen brutit ihop rakt över en stackars utrotargubbe, men nu har vi knappt inte sett en enda sen han var här sist. Varje gång vi har haft kontakt med dem har de frågat om vi inte har blivit bitna, om vi sett nåtgot på nedervåningen, i sängen, och blivit högst förbryllade när vi svarar nej. Tydligen upptäcks lössen först och främst genom att man blir attackerad. Vi har inte fått ett enda bett. Inte ens på övervåningen i soffan har de slagit rot, konstigt eftersom vi hänger en hel del där på kvällarna.

Jag väljer att tro att det är ett hyffsat tydligt tecken på Guds omsorg. Jag har nog aldrig varit så tacksam. Thank You!

Short translation:
Sitting in the lingering smell of poison. The exterminator was here a couple of days ago and sprayed down the entire house, and since we have not seen almost any bugs. The extreminators are all really surprised that neither me or Erik has been bit by the bugs since that's the most common way of discovering them.

I choose to belive that it's a quite obviouse sign that God has been taking care of us. I've never been so thankfull. Thank You!

Inga kommentarer: